Beskrivning: Vi har reducerat antal platser ombord för att du ska få en tryggare resa. Vi kan inte garantera plats ombord och det går inte att förboka biljett. Ibland kan du behöva vänta en stund i kö på nästa båttur. Se www.skargardstrafiken.com för aktuella turlistor. Tack för ditt tålamod och glad sommar!

Google Translate:

Beskrivning: Vi har reducerat antal platser ombord för att du ska få en tryggare resa. Vi kan inte garantera plats ombord och det går inte att förboka biljett. Ibland kan du behöva vänta en stund i kö på nästa båttur. Se www.skargardstrafiken.com för aktuella turlistor. Tack för ditt tålamod och glad sommar!

Enkelt och hållbart med solcellspaket

Solceller är en bra investering. Panelerna håller länge och ger garanterad avkastning vilket ökar värdet på ditt hus. Dessutom bidrar du till mer förnybar el på marknaden och kan sälja ditt eventuella elöverskott.

Från fundering till färdiginstallerat

Du behöver inte grubbla mer. Vi har tagit fram kompletta solcellspaket med solpaneler, växelriktare, monteringssystem, kablar, installation, fri support och rådgivning. Vi hjälper dig hitta den lösning som passar dig bäst och kan även göra hembesök för att avgöra din fastighets förutsättningar. Kostnad för hembesöket är 1 500 kr som dras av vid beställning.

Steg 1. Installera solcellspaneler
I vår paketlösning får du solceller utvalda från världens ledande tillverkare. Solcellerna har ett extra skikt som höjer verkningsgraden även under dagar med sämre solförhållanden.

Steg 2. Teckna rätt avtal
Teckna ett avtal för överskottsproduktion så du kan få betalt för den solel du inte behöver själv. När du köper solcellspaket av oss får du ett bra erbjudande. När nätägaren godkänt allt kan du driftsätta anläggningen.

För villaägare

Gör en intresseanmälan

Hör av dig till oss med en intresseanmälan så kontaktar vi dig och tar fram en offert med ett beställningsunderlag. När beställningen är klar bestämmer vi ett datum för leverans och installation. Vår leverantör monterar och installerar din solcellsanläggning.

Fritidshuset 3kW

Antal paneler: 10
Energiproduktion: 2 700 - 3 000 kWH
Pris från: 69 450 kr 
(48 615 efter investeringsstöd)

Villan 6kW

Antal paneler: 20
Energiproduktion: 5 400 - 6 000 kWH
Pris från: 118 350 kr 
(82 845 efter investeringsstöd)

Stora Villan 10,8 kW

Antal paneler: 10
Energiproduktion: 9 720 - 10 800 kWH
Pris från: 197 750 kr 
(138 425 efter investeringsstöd)

Affärsverkens solceller

Med våra solceller får du:

  • JA Solar Mono 300 solpaneler, både svarta och standard.
  • Hög uteffekt på 300W med standardstorlek (1,65 x 0,99 m).
  • Extra skikt som hjälper till att höja verkningsgraden på panelerna även under dagar med sämre solförhållanden.
  • Hög tillförlitlighet med 12 års produktgaranti.
  • Effektgaranti 80 % efter 25 år.
  • Kiselbaserade solcellspaneler har en bevisad livslängd på över 30 år och våra utvalda solcellspaneler tillverkas hos en av de ledande tillverkarna i världen.
  • Green Leaf-certifierade - Certifieringsmärket Green Leaf är Interteks ”gröna” certifieringsmärke. Produkter som bär detta märke har provats och certifierats av Intertek under Intertek Green Claims provnings- och certifieringssystem.
  • Solcellspanelerna som vi säljer har sålts på den svenska marknaden i många år och finns monterade på mark, villor, lantbruk och fastigheter.

Vi hjälper dig att sälja din överskottsel

Läs mer om vårt avtal här.

Förmånlig investering

Investeringsstöd för att installera solceller.
Läs mer hos Energimyndigheten

Som privatperson kan du få ROT-avdrag på installationskostnaderna (kan ej kombineras med investeringsstöd). Avdraget kan utnyttjas om ditt hus är äldre än fem år.
Läs mer hos Skatteverket

Som egenproducent kan du få skattereduktion för den överskottsenergi som du matar ut.
Läs mer hos Skatteverket

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}