Beskrivning: Vi har reducerat antal platser ombord för att du ska få en tryggare resa. Vi kan inte garantera plats ombord och det går inte att förboka biljett. Ibland kan du behöva vänta en stund i kö på nästa båttur. Se www.skargardstrafiken.com för aktuella turlistor. Tack för ditt tålamod och glad sommar!

Google Translate:

Beskrivning: Vi har reducerat antal platser ombord för att du ska få en tryggare resa. Vi kan inte garantera plats ombord och det går inte att förboka biljett. Ibland kan du behöva vänta en stund i kö på nästa båttur. Se www.skargardstrafiken.com för aktuella turlistor. Tack för ditt tålamod och glad sommar!

Vårt hem på nätet

På Affärsverkens webbplats har vi samlat all den information du behöver som kund. Ambitionen är att du med några få klick ska hitta det du söker.

Webbläsare/Skärmläsare

Vår webbplats är i dagsläget optimerad för webbläsaren Internet Explorer version 10.0 och senare. Webbplatsen stödjer också Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox samt fungerar i webbläsare för smarta telefoner och läsplattor med både iOS och Android. Upplevelsen blir ofta bättre ju nyare mjukvara man har.

 

JavaScript

Stora delar av webbplatsen använder javascript för att fungera korrekt.

 

Responsiv webbplats

Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att webbplatsen anpassar sig för att visas och upplevas optimalt baserat på den hårdvara som används då webbplatsen besöks, till exempel en smart telefon eller läsplatta. Detta kan innebära att viss information som till exempel bilder döljs och att information prioriteras om beroende på skärmstorlek med mera.

 

Anpassa webbläsaren efter dina behov

Om du tycker att texten på webbplatsen är för liten kan du öka den direkt i webbläsaren. Hur man gör det varierar lite mellan olika webbläsare, men i de flesta fall finns dessa inställningar i Visa-menyn.

 

Hur vi använder cookies

Vi använder oss av kakor för att kunna analysera besöksstatistik samt att hantera inloggningar och eventuella inställningar. På sidan Kaklista hittar du information om vilka tjänster som sätter kakor och hur du som användare kan anpassa dessa.

Personuppgiftsbehandling

Det är viktigt för oss på Affärsverken att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig.  

I samband med dataskyddsförordningen, GDPR, har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Integritetspolicyn omfattar dig i egenskap av privatperson med en affärsmässig relation till Affärsverken. 

I policyn hittar du information om vilka personuppgifter vi samlar in , hur vi samlar in personuppgifterna , vad vi använder personuppgifterna till , hur länge vi sparar personuppgifterna, till vem vi lämnar ut personuppgifter, hur vi skyddar personuppgifter, dina rättigheter samt personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud.

Affärsverken Karlskrona AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om våra kunder. Personuppgiftsansvaret omfattar även dotterbolagen Affärsverken Elnät AB samt Affärsverken Energi AB.

Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på dataskydd@affarsverken.se

Läs hela policyn här: Affärsverkens Integritetspolicy

 

Tillgänglighet

Vi arbetar ständigt för att öka tillgängligheten på webbplatsen. Mer information om detta finns på tillgänglighetsredogörelse.

 

Kontakta oss

Om du har frågor om vår webbplats eller vill framföra synpunkter kan du maila oss på info@affarsverken.se.